На Пољопривредном факултету у Београду, 1. Марта 2023. године, одржана је четврта радионица у оквиру пројекта „Остаци житарица из индустрије пива и самоникло јестиво биље као одрживи извори дадатака за производњу кекса са функционалним својствима“. Према плану и програму радионице одржана су следећа предавања: (1) ,,Циљеви, задаци и резултати Пројекта” (предавач: проф. др Весна Антић), (2) „Утицај додатака мајчине душице и матичњака на антиоксидативна својства кекса са инкорпорираним пивским тропом“ (предавач: проф. др Небојша Пантелић) и (3) „Коприва и лобода као функционални додаци храни“ (предавач: Милица Стевановић, дипл. инж. тех.). Након одржаних предавања рађена је сензорна анализа кекса на бази пивског тропа са додатком коприве и лободе. Затим је вођена дискусија учесника радионице и чланова пројектног тима уз послужење.