На Пољопривредном факултету у Београду, 31. Маја 2023. године, одржан је завршни скуп пројекта „Остаци житарица из индустрије пива и самоникло јестиво биље као одрживи извори дадатака за производњу кекса са функционалним својствима“. Према плану и програму скупа одржана су следећа предавања: (1) Резултати пројекта „Зелени […]
У R&D центру компаније Koncern Bambi a.d. у Пожаревцу, 13. Априла 2023. године, одржана је пета радионица у оквиру пројекта „Остаци житарица из индустрије пива и самоникло јестиво биље као одрживи извори дадатака за производњу кекса са функционалним својствима“. Према плану и програму радионице одржана су […]
На Пољопривредном факултету у Београду, 1. Марта 2023. године, одржана је четврта радионица у оквиру пројекта „Остаци житарица из индустрије пива и самоникло јестиво биље као одрживи извори дадатака за производњу кекса са функционалним својствима“. Према плану и програму радионице одржана су следећа предавања: (1) ,,Циљеви, […]